Euphoria

Despre Euphoria:

> EUPHORIA KITCHEN STUDIO  – brand ROMVITRINE
Companie înființată în 1994, în Buzău, România. Încă de la înființare, viziunea noastră a fost aceea de a ne impune ca lider pe piața de bucătării la comandă din România, dorind să fim prima alegere a oricărei persoane care își dorește o bucătărie remarcabilă din toate punctele de vedere.

DEZVOLTARE CONSTANTA

Pentru a îndeplini acest lucru am urmărit o dezvoltare constantă a serviciilor noastre, începând de la calitatea materialelor și sistemelor, până la crearea unui mediu intern care încurajează creșterea fiecărui membru al echipei noastre. Astfel, am investit constant în tehnologie și utilaje, iar în acest moment lucrăm numai cu mașinării de top, care ne permit să nu avem absolut nici un fel de limitare tehnologică în ceea ce ne dorim să realizăm.

PASIUNE PENTRU MOBILA

Deoarece facem totul cu dedicare și pasiune pentru mobilă, am reușit să fim o prezență constantă în piață, să creștem de la an la an și să avem numai beneficiari extrem de mulțumiți de serviciile noastre. Bineînțeles, vom continua să facem ceea ce știm cel mai bine, să producem cele mai frumoase bucătării, care să nu facă absolut niciodată rabat la calitate.

Produsele Euphoria: