Graphtec

Despre Graphtec:

Servicii personalizate pentru crearea mobilierului comercial și semnalisticii potrivite fiecărui client.

Consultanță/proiectare/design/producție/instalare de mobilier comercial și semnalistică. Serviciile noastre customizate exact pe măsura afacerii tale oferă soluții la cele mai deosebite cerințe.

CONSULTANȚĂ

Serviciul de consultanță Graphtec se bazează pe experiența și profesionalismul specialiștilor noștri.

Prima etapă a unui proiect este întâlnirea cu clientul care își exprimă complet cerințele. Iar specialiștii noștri evaluează fiecare amănunt și oferă soluții pentru structura, designul, materialele componente, amplasarea, funcționalitatea, exploatarea fiecărui obiect sau ansambluri de obiecte de mobilier sau semnalistică.

DESIGN

Designul adaugă fiecărui proiect Graphtec elemente estetice dar și utile.

Designerii noștri sunt familiarizați cu ultimele tendințe estetice din designul industrial și ambiental.

Dar designul Graphtec nu înseamnă doar orientarea spre frumos, înseamnă și funcționalitate deosebită.
Dintr-o privire orientată către produs, consumatorul înțelege acest fenomen non-verbal, care face produsul 100% vizibil, complet transmisibil și plăcut clientului final al produsului.

INGINERIE

Inginerii Graphtec asigură calitățile tehnice ale procesului de producție.

Inginerii diplomați Graphtec sunt cei care stabilesc perioada de utilizare, structura, componentele, proporțiile, materialele ideale, îmbinările, rezistența etc. produselor.
Structurarea optimă a oricărui proiect Graphtec este sarcina inginerilor noștri specialiști cu experiență vastă în acest domeniu.

GARANȚIE ȘI MENTENANȚĂ

Asigurăm garanție extinsă și întreținere pentru toate produsele Graphtec

Toate produsele Graphtec sunt asigurate prin sistemul de management integrat calitate-mediu securitate și sănătate ocupațională, implementat în cadrul companiei din anul 2008. Perioada de garanție nu este standard ci se definește în funcție de complexitatea proiectului, a metodelor de producție, a materialelor folosite etc. Fiecare produs va avea o perioadă de garanție corectă în raport cu prețul și durata de viață a sa. De asemenea garanția diferă pe subansamblele aceluiași obiect.

Pentru toate proiectele Graphtec realizate și amplasate în locații suntem responsabili prin servicii de garanție și post garanție, indiferent unde s-ar situa ele. Serviciul de intervenție este foarte important pentru noi și este gata oricând să remedieze orice inconvenient.

Serviciul de intervenție în perioada de garanție și / sau post garanție este asigurat permanent de o echipă complexă formată din director de producție, șef de producție, inginer-proiectant , inginer-coordonator, reprezentant vânzări, șef-operator utilaje și responsabili ai departamentelor anexe care analizează situația produsului în cauză, stabilesc cu maximă operativitate lista de materiale și data de intervenție, care este de regulă de minimum 24 ore – maximum 48 ore, în funcție de gravitatea situației.

Cele mai rapide intervenții, chiar în câteva ore de la sesizare, sunt cele generate de situațiile de risc major cauzate de vântul puternic, calamitățile naturale sau de intervenția persoanelor neautorizate asupra produsului.

 

Produsele Graphtec: