Herse Deco

Despre Cristher Art :

Cristher Art – Mobilier rafinat pentru spaţii elegante

Herse Deco SRL a fost infiintata in anul 2015 de catre artistul plastic Cristian Hermeziu, din dorinta de a materializa creatiile sale artistice in piese de mobilier captivante, realizate sub brand-ul CristherArt.

Mobilierul artistic CristherArt este cel mai nou proiect al lui Cristian, ce vine ca o evolutie fireasca dupa perfectionarea tehnicii realizarii sculpturilor murale, fiind un raspuns la dorintele clientilor ce isi doresc sa se inconjoare de obiecte de arta unicat care sa aiba si utilitate practica. Gama de produse realizate de Herse Deco SRL cuprinde piese de mic mobilier artistic cu rol decorativ si practic, cum ar fi: masute de cafea, scaune, rafturi pentru carti, banci, cuiere. Aceste produse le puteti gasi in magazinul nostru online ori pot fi realizate la comanda in cazul in care va doriti ceva special creat pentru dumneavoastra. Acest tip de mobilier isi gaseste locul in spatii deja mobilate, devenind piesa centrala din incapere. De asemenea, Herse Deco SRL poate crea si realiza mobilarea si decorarea unei intregi incaperi acasa, la birou ori la afacerea dumneavoastra, in tema dorita de dumneavoastra si in stilul CristherArt.

Toate piesele de mobilier realizate sub brand-ul CristherArt sunt lucrate in lemn masiv si sunt finisate cu materiale de calitate. La realizarea fiecarei piese, de la momentul proiectarii si pana la final, Herse Deco acorda o atentie speciala calitatii si durabilitatii produselor sale. Atentia acordata detaliilor si design-ul original fac ca aceste creaţii să treacă testul timpului şi să devină adevărate piese de colecţie, putand deveni articole de investiţie. Herse Deco SRL va ofera pentru piesele de mobilier livrate o garantie de minimum 2 ani si remedierea eventualelor defecte aparute in aceasta perioada sau inlocuirea produsului.
 

Produsele Cristher Art: