Membri

Chameleon Furniture este noul brand Lux-Artim pentru Smart Furniture. - Trecut: 22 de ani de experiență; 3300 de clienți unici; 3 colaborări cu lanțuri de bricolaj; 7100 de proiecte pentru mobilă la comandă; 160.000 de corpuri - mobilier de serie; 2.773.082 euro investitii cu fonduri europene. - Prezent: folosind trecutul, faurim viitorul. - Viitor: Chameleon Furniture tine cont de idei cum ar fi: bucătăria este inima casei, adaptarea mobilierului la stilul casei și integrarea unor soluții inteligente. Alege să fii smart! Alege Chameleon!

Softul este o suita de aplicatii integrate care functioneaza pe un server conectat la o baza de date relationala. Este accesibil prin conexiuni securizate de la birou, deplasare sau concediu, având o interfata web. Este intuitiv, usor de folosit si personalizat nevoilor tale: productie, stoc, vanzari, achizitii, contabilitate, CRM, HR, website, e-commerce, marketing, proiecte, pontaj.

„EUPHORIA KITCHEN STUDIO – expertul tău în materie de bucătării la comandă, din România. Scopul nostru este de a pune la dispoziția ta servicii de înaltă calitate, bazate pe profesionalism, corectitudine și expertiză în design. Euphoria Kitchen Studio este brand Romvitrine, companie înființată în 1994, în Buzău, România. Oferim o gamă largă de produse, ținem pasul cu tehnologia, investim constant în utilaje și în personal, dispunem de specialiști atenți la tendințele din domeniul nostru de activitate și producem cele mai frumoase bucătării… din pasiune pentru mobilă.”

LOGO TEXT

Mobimar Expert SRL proiecteaza si produce mobilier la comandă, din pal melaminat si mdf, pentru locuințe private, spații comerciale, office sau Horeca (hoteluri, restaurante, baruri, pub-uri, cafenele etc). Compania integrează soluții de design unic, modern sau clasic, prin produse finite de o calitate deosebită: mobilier pentru amenajare birouri, bucătării, dressinguri, mobilier special pentru baruri sau restaurante,și multe altele. Compania executa mobila la comanda de o inalta calitate si stil.

S.C Bostanimob S.R.L este o firma fondată in 1992 care a ajuns pe primul loc la nivel național la fabricarea de mobilă in anii 2017 și 2019. La început eram un brand mic, dar acum furnizam produse de mobilier de mare serie pentru lanțuri de magazine (kituri: bucatarii, livinguri, dormitoare etc.) la cel mai înalt nivel. Avem vechime deci și experiența necesara in proiectarea, producerea și asamblarea pieselor de mobilier din materiale de cea mai buna calitate (Pal melaminat, MDF).

SC NEO PAL GRUP SRL este o firmă cu capital integral privat român care acționează pe piața subansamblelor și a produselor finite de mobilier (bucătării, dormitoare, holuri, livinguri etc) în Regiunea de Sud-Est a României. Realizează și comercializează mobilier în serie și la comanda din PAL melaminat și mdf înfoliat/vopsit. De-a lungul existentei sale, întreprinderea și-a dezvoltat în permanență capacitatea de producție prin achiziționarea de echipamente moderne și și-a îmbunătățit în mod consecvent calitatea produselor și serviciilor oferite.

HOMO FABER este un brand 100% românesc, care oferă servicii complete și integrate în ce privește mobilierul personalizat. Proiectăm, producem și instalăm mobilier din lemn masiv, MDF și placaj. Ne ocupăm și cu recondiționări de tâmplărie veche. Reciclăm, suntem mereu atenți la mediul înconjurător și încercăm să integrăm cât mai natural mobilierul în viața clienților noștri.

Unican este o companie 100% romaneasca specializata in productia de mobilier si ofera concepte si solutii complete de amenajare. Personalul nostru este specializat in design avand studii superioare in domeniu, la unican nu veti gasi tamplari transformati in designeri care sa va consilieze.

Herse Deco SRL a fost infiintata in anul 2015 de catre artistul plastic Cristian Hermeziu, din dorinta de a materializa creatiile sale artistice in piese de mobilier captivante, realizate sub brand-ul CristherArt.

SegWood Design a fost fondată în 2018 cu pasiunea de a furniza mobilier de casă unic, de înaltă calitate, bine proiectat. Fiecare piesă este curățată manual și realizată manual, folosind lemn masiv, lemn laminat și rășini, astfel încât structura, modelul și rezultatele finale vor varia de la bucată la bucată, în funcție de esența lemnului și de turnarea rășinilor. Materialele pe care le folosim sunt cele mai bune de pe piață, asigurându-ne că fiecare piesă SegWood corespunde standardelor noastre de înaltă calitate.

images

Institutie de învatamânt superior acreditata, persoana juridica de drept privat si de utilitate publica, parte a sistemului national de învatamânt.​

USH Pro Business este un Centru specializat pentru activitati dedicate mediului antreprenorial al Universitatii “Spiru Haret”, fiind conceput pentru a sprijini companiile si a oferi solutii pentru sustinerea competitivitatii.