Arta Lemnului

Despre Arta Lemnului:

Mobilierul ocupă un rol important în viața noastră.

Suntem înconjuraţi de mobilier acesta făcând parte din nevoile și necesitățile noastre şi oferindu-ne confortul de zi cu zi. Mobila reflectă lumea noastră interioară.
 
Societatea Anteco SA din Ploiești, a fost prima fabrică de mobilier din România, având mai multe secții în județul Prahova, care produceau mobilier de calitate din lemn masiv.
 
Secția din Câmpina, fiind specializată în fabricarea manuală a mobilei din lemn, a realizat piese de mobilier inclusiv pentru Casa Regală a României, iar în anii 1980 a furnizat produse pentru Casa Poporului (Palatul Parlamentului). Această SECȚIE din Câmpina în anul 1994 a devenit SC Arta Lemnului SA prin divizarea din Anteco.
 
Societatea este situată la 100 km nord de București, în prezent fiind specializată în producția de mobilier tapițat.
 
Producția se desfasoară pe o suprafață de 7.800 mp cu ajutorul a 34 de angajați. Îmbunătățirea permanentă este una din dorințele noastre. Astfel, am implementat Sistemul integrat de management al calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale în conformitate cu cerințele SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR OHSAS 18001:2008.
 
Producem canapele, fotolii, holuri și colțare care au un pronunțat caracter practic destinate unor spații de locuit cu suprafețe mici, unde fiecare mp utilizabil este important. Iată de ce, toate canapelele noastre sunt extensibile, au spații de depozitare, precum și spătar în extensie.
 
Caracterul practic și cel funcțional, precum și soliditatea sunt principalele caracteristici care stau la baza proiectării produselor noastre. Așa am ajuns să devenim unul dintre cei mai importanți producători de mobilă tapițată din județul Prahova.
 
Permanent suntem preocupați de designul, producția și vânzarea produselor din perspectiva clientului și având în vedere nevoile reale ale pieței. Astfel, ne dorim să realizăm mobilier funcțional, cu design atractiv, la prețuri accesibile pentru cât mai multă lume. Nu neglijăm nici aspectul estetic, dar acesta este subordonat funcționalului, produsele fiind lucrate în mare parte manual și cu mare atenție la detalii.
 
În decursul timpului ne-am constituit o retea de distribuție formată din peste 70 de magazine partenere răspândite în toată țara pe care le-am fidelizat datorită calitații și profitabilității produselor noastre.
De aceea, în cadrul proiectului „SERVICII INTEGRATE DE EXPORT PENTRU IMM-URILE DIN ROMÂNIA” finanțat prin Programul de Cooperare Elvetiano-Româno, ne-am hotărât să realizăm un produs care sa fie destinat oamenilor supraponderali. Necesitățile acestor oameni, fiind speciale, au fost atinse de către produsele noastre.
 
Pe parcursul derularii acestui proiect am conștientizat problemele reale ale acestor persoane, faptul că sunt ușor discriminați și că am putea rezolva o parte din nevoile lor.
 
Ar fi o reală bucurie și mulțumire pentru noi cei implicați în acest proiect, să aducem un plus de confort și siguranță pentru acești oameni.
 
Colaborăm cu Asociația Română de Studiu al Obezității (ARSO) cât și cu prieteni care se confruntă cu probleme de greutate.
 
Ne dorim ca produsele noastre să devină un veritabil reper al mobilei tapitate, fiind recunoscute și internațional prin cât mai multe exporturi.
 
Vom fi onești și receptivi cu partenerii noștri în speranța că vom construi relații pe termen lung, în care ambele părți au de câștigat.

Produsele Arta Lemnului: