Chameleon Furniture

Despre Chameleon Furniture:

Scurt istoric

Chameleon Furniture este un concept dezvoltat de  Lux-Artim, firmă cu o experiență de 21 de ani, care a pornit la drum cu un scop bine definit, acela de a ușura și înfrumuseța viața oamenilor, oferindu-le sprijinul necesar pentru construirea locului perfect numit „acasă”.

Inițiată ca o afacere de familie, datorită pasiunii pentru transformarea lemnului și derivatelor lui în mobilierul dorit de client, firma a pornit cu un număr de 4 angajați într-un spațiu închiriat de 200m2 ajungând astăzi la peste 40 angajați în spații proprii de producție de 3500m2 Dacă la început schițam proiectele de mobilier, sau le desenam de mână, în 2007 am trecut la proiectarea computerizată. Am evitat de la bun început organizarea cu creionul și hârtia, prin folosirea programelor office, iar din 2015, după exemplul marilor companii, cu ajutorul unui software tip ERP, se organizează eficient resursele întregii companii. În anul 2018 am creat un departament pentru cercetare si dezvoltare, cu rolul de a promova soluții inteligente, precum „smartfurniture”.

Povestea noastră

Noi credem că mobilierul personalizat este pentru toată lumea. Surprinde, spune o poveste și face ca fiecare zi să fie specială. Datorită experienței asimilate, reușim să înțelegem nevoile clienților și proiectăm mobilierul în funcție de modul în care trăiesc oamenii astăzi. Tocmai de aceea, pornind de la nevoile clienților, am creat un program de mobilier, numit Chameleon Furniture menit să îi ajute pe cei care își doresc mobilier personalizat, dar care nu au timpul sau bugetul necesar pentru cumpărarea unui mobilier la comandă.

Chameleon Furniture pornește la drum cu o nouă linie de mobilier de bucătărie, Chameleon Kitchen, propunându-și să ofere clienților posibilitatea adaptării mobilierului în funcție de stilul dorit. Conceptul Chameleon Kitchen pleacă de la trei idei de bază: bucătăria ca inima casei, adaptarea mobilierului la stilul casei și integrarea unor soluții inteligente.

Ascultându-ne clienții, am ajuns să ne întrebăm care este motivul pentru care familia și prietenii tind să se adune în bucătărie și am încercat să ne explicăm ce anume provoacă această atracție misterioasă…, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Cândva bucătăria era doar pentru gătit, astăzi în schimb, bucătăria a devenit un spațiu multifuncțional, în ultimele decenii transformându-se în epicentrul casei.

De aici Chameleon Furniture și, implicit Chameleon Kitchen, pentru că, plecând de la această idee – bucătăria centrul casei – ne-am propus să oferim clienților noștri locul perfect pentru a petrece momente prețioase alături de cei dragi, un spațiu care poate fi adaptat în funcție de nevoile și preferințele lor. Programul de mobilier Chameleon Kitchens a fost conceput cu ajutorul informațiilor obținute de-a lungul anilor de la clienții noștri și a fost proiectat cu ajutorul experienței căpătate în cei 21 de ani de activitate, astfel încât mobilierul de bucătărie oferit de noi să fie funcțional, atrăgător și de lungă durată. Chameleon Kitchen sunt gândite în așa fel încât să fie folosit la maximum spațiul disponibil, oferindu-le în același timp clienților posibilitatea să combine și să aleagă dintr-o multitudine de componente. De asemenea, clienții vor alege materialul, finisajele, accesoriile și orice alt element care le va uniciza și, evident, personaliza mobilierul și, implicit, bucătăria. 

Asocierea dintre bucătăriile produse de noi în cadrul acestui program și cameleon vine din similitudinile dintre trăsăturile acestuia și caracteristicile mobilierului.

Misiune și valori

Misiunea noastră este să aducem frumusețe, căldură și inspirație în casele și proiectele clienților noștri, fie ei persoane fizice sau juridice, oferindu-le mobilier de o calitate superioară la prețuri competitive. Principalele valori după care ne-am ghidat de-a lungul timpului sunt: orientarea către clienți, construirea unor relații durabile, oferirea unor soluții personalizate clienților noștri, respect, pasiune, onestitate și integritate. 

Ne-am propus și am reușit, credem noi, datorită rezultatelor, să fim mereu o resursă de încredere pe piață. De aceea, în timp am devenit mult mai mult decât o sursă de mobilier, deoarece la noi clienții găsesc inspirație, entuziasm și toate ingredientele de care au nevoie pentru a-și transpune ideile în realitate.

Prezentare Chameleon Furniture:

Produsele Chameleon Furniture: