ÎNTÂLNIREA DE LUCRU A MEMBRILOR CLUSTERULUI ”DANUBE FURNITURE CLUSTER” – 28 septembrie 2019, ora 10.00, Breaza

Avem plăcerea să vă invităm, în data de 28 septembrie 2019, ora 10.00, la sediul Primăriei Breaza, str. Republicii, nr. 82B, Jud. Prahova, la o nouă întâlnire de lucru a membrilor clusterului “Danube Furniture Cluster”.

Clusterul Danube Furniture a fost înființat în anul 2018 prin unirea forțelor a mai multor firme de mobila din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud-Est, Sud-Muntenia și București-Ilfov.

Din cluster fac parte 11 firme de mobilă și alte entități catalizator. În prezent clusterul are o unitate de management și un program ambițios de extindere și internaționalizare.

Viziunea și misiunea Danube Furniture Cluster este de a dezvolta cât mai mult lanțul valoric, atât pe verigile naționale cât și internaționale în domeniul industriei mobilei dar și de a identifica cât mai ușor resursele necesare întregului proces, prin activități de CDI și transfer tehnologic și de cunoștințe specifice domeniului.

De asemenea, clusterul dorește să devină un catalizator și un generator de afaceri pentru membri, să identifice partenerii interni și externi și să creeze produse inovatoare atât pentru piața internă, cât și pentru piețele externe.

Agenda de lucru va cuprinde:

  • Stabilirea calendarului de activități  pentru anul 2020
  • Soluții de finanțare
  • Atragerea de noi membri în cluster
  • Dezvoltarea exportului de produse din industria mobiliei
  • Sprijinul acordat Intreprinderilor Mici si Mijlocii pentru internationalizarea afacerilor, prin intermediul Enterprise Europe Network: identificarea partenerilor de afaceri externi, transfer tehnologic și participarea la proiecte europene

Întâlnirea va avea loc la sediul Primăriei Breaza în Sala de Consiliu, str. Republicii, nr. 82B, Jud. Prahova, în data de 28 Septembrie 2019începând cu ora 10.00.

Pentru înscrieri și confirmări de participare consultați invitația.

Descarcați invitația