LuxArtim deschide showroomul Chameleon Furniture

Brandul Chameleon Furniture, lansat de Lux-Artim cu trei ani în urmă, a avut deschiderea oficială cu câteva zile în urmă, pe 18 februarie, într-un cadru festiv. Reprezintă un spațiu-platformă menit să permită designerilor și arhitecților de interioare să găsească cele mai bune soluții de mobilare direct la sursă. Din partea Magmob a participat redactorul-șef, Zilahi Imre.

Chameleon Furniture reprezintă o inițiativă lăudabilă, menită să pună în practică, în chip inovator, original și durabil, proiecte de amenajare interioară oricât de creative. Practic, designerul sau arhitectul de interioare găsește la Chameleon Furniture partenerul care să-i producă mobilierul în cele mai bune condiții de calitate. Găsește chiar mai mult decât atât – un consultant în ce privește cele mai noi materiale și cele mai bune soluții de funcționalitate.

„La Chameleon Furniture ne dorim să creăm o comunitate de arhitecți și designeri alături de care să punem în practică cele mai creative idei de mobilier. În calitate de colaborator, vei avea siguranța că fiecare proiect de amenajare va fi realizat cu acuratețe, iar clientul tău va primi exact ce își dorește.   În plus, îți oferim beneficii exclusive, cum ar fi posibilitatea de a-ți crea un portofoliu pe website-ul nostru sau oportunități de networking.” – a arătat Gabriel Năfureanu, general manager, în cadrul evenimentului de deschidere a showroomului.

Avantaje:
•    PAGINĂ DE PROFIL PE WEBSITE  Ca designer/arhitect de interioare îți vei putea crea o pagină de portofoliu pe website-ul nostru, unde să încarci proiectele reprezentative pentru activitatea ta.
•    PREZENȚĂ ÎN SHOWROOM  Poți fi prezent cu materiale promoționale în showroom-ul nostru.
•    CONSULTANȚĂ TEHNICĂ  Echipa noastră te va îndruma din punct de vedere tehnic pe tot parcursul realizării unui proiect.
•    RAPORT CALITATE-PREȚ  Producem mobilier de calitate superioară la un preț corect, ceea ce va optimiza costul total al execuției.
•    ESTIMAREA TIMPULUI DE LUCRU  Îți garantăm timpi predictibili de proiectare, execuție, livrare și montaj, pe care îi respectăm întocmai.

Chameleon Furniture se dorește a fi o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, un spațiu în care clientul final să-și poată afla nu doar designerul de proiect, ci întreaga echipă de lucru, de la proiectare și măsurare până la personalizare și executare mobilier. Acționând sub forma unui parteneriat, Chameleon Furniture va promova nu doar piese de mobilier bine realizate, ci și creatori de spații frumoase și proiecte implementate, devenind inclusiv o sursă de inspirație.

Showroomul este organizat sub forma unui spațiu de expunere a colecțiilor de mobilier, completat cu spații de birouri pentru desfășurarea consultărilor. Lux-Artim a antrenat în cadrul brandului Chameleon Furniture o echipă cu experiență, tehnologie de ultimă oră și aparate laser și de soluții practice de personalizare a proiectului de amenajare. Spre exemplu, în cadrul spațiului de expunere poate fi văzută o imprimantă menită să preia o imagine dragă clientului și s-o transpună la scară largă, sub formă de print pentru perete sau chiar mobilier.

Despre Lux-Artim
Fabrica de mobilă a fost deschisă la Onești în anul 1997, iar primul său magazin cu vânzare a fost lansat 12 ani mai târziu, în cadrul unui centru comercial din Bacău. Au urmat alte puncte de vânzare, dar și participări la târguri dedicate industriei producătorilor de mobilier. Brandul Chameleon Furniture a apărut cu trei ani în urmă sub forma unui program de mobilă la comandă, lansat în cadrul unei expoziții de profil de la Budapesta.

„Chameleon este locul în care orice idee, oricât de năstrușnică ar fi, este pusă în practică cu ajutorul utilajelor și tehnicilor inovatoare.  De asemenea, gama variată de materiale, texturi, finisaje, printuri și accesorii  contribuie la încununarea cu succes a oricărui proiect.  Și nu ne rezumăm doar la asta. La Chameleon Furniture găsești și corpuri de iluminat, electrocasnice de ultimă generație, separator de plante sau tapet personalizat. Mobila ar fi incompletă fără toate acestea.”, se arată pe site-ul Chameleon Furniture.

Pentru mai multe detalii accesa link-ul:

https://www.magmob.ro/forum/evenimente/lux-artim-lanseaza-chameleon-furniture