Întâlnirea membrilor Danube Furniture Cluster la BIFE-SIM 2019

În data de 13 septembrie 2019, a avut loc întâlnirea membrilor Danube Furniture Cluster, eveniment ce s-a desfășurat la standul firmei ARTA LEMNULUI, membru al clusterului și expozant în cadrul târgului ”BIFE-SIM 2019, Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii”, prilej cu care membrii au putut viziona noua linie de produse ”Softart – confort & style”

Cu ocazia întâlnirii, membrii clusterului au discutat posibilități și alternative de dezvoltare a unei linii comune de design pentru membrii clusterului.

De asemenea, membrii clusterului Danube Furniture Cluster au vizionat produsele expuse în cadrul târgului și au participat la ceremonia de decernare a diplomelor în cadrul Concursului Național de Design.

”Unul din obiectivele asumate de Danube Furniture Cluster este promovarea colectivă la evenimente naționale și internaționale precum cel prezent. Am analizat modul de prezentare al altor clustere la acest eveniment și ne vom formula o strategie proprie de internaționalizare care va începe în 2020” a declarat Costin Lianu, director general USH Pro Business și membru fondator Danube Furniture Cluster.