CLUSTERUL DANUBE FURNITURE, o nouă întâlnire de lucru

În data de 8 Februarie 2019, USH Pro Business a organizat  “Întâlnirea de lucru a membrilor Danube Furniture Cluster”.

Subiectele dezbătute au vizat  importanţa branding-ului în mediul business şi a brandului de cluster, avantajele promovării firmelor sub brand colectiv, prezentarea surselor de finanțare din fonduri naționale și europene, măsuri de consolidare și dezvoltare a clusterului.

Cu această ocazie a fost prezentată evaluarea brandurilor producătorilor de mobilă, membrii ai Danube Furniture Cluster, ca branduri dezvoltate cu sprijinul Contribuției Elvețiene pentru reducerea disparităților economice și sociale în cadrul Uniunii Europene extinse acordate României, în cadrul Programului de cooperare Elvețiano – Român.

La eveniment au participat din rândul membrilor clusterului DFC, IMM urile: Euphoria, Rapitectura, Arta Lemnului, Lux Artim, Romvitrine, HDC HOME DESIGN CLUB SRL și reprezentanții CLUSTERO și Smart Alliance.

Au  fost prezentate rezultatele activității clusterului în anul 2018, propuneri privind strategia de dezvoltare pentru anul 2019.

De asemenea  au fost făcute propuneri tehnice privind managementul de cluster, atragerea de noi membrii, stabilirea de legături între domeniilor principale de activitate și domenii conexe, transectoriale pentru consolidarea clusterului.