Întâlnirea de lucru a membrilor clusterului ”DANUBE FURNITURE CLUSTER” „Creăm valoare împreună” – 23 ianuarie 2020, ora 10.00, Bucuresti

Avem plăcerea să vă invităm, în data de 23 ianuarie 2020, ora 10.00, la sediul USH Pro Business, Str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, etaj 1, sector 1, Bucureşti, la o nouă întâlnire de lucru a membrilor clusterului “Danube Furniture Cluster”.

Clusterul Danube Furniture a fost înființat în anul 2018 prin unirea forțelor a mai multor firme de mobila din regiunile de dezvoltare Nord-Est, Sud- Est, Sud-Muntenia și București-Ilfov.

Misiunea Danube Furniture Cluster este de a dezvolta cât mai mult lanțul valoric, atât pe verigile naționale cât și internaționale în domeniul industriei mobilei dar și de a identifica cât mai ușor resursele necesare întregului proces, prin activități de CDI și transfer tehnologic și de cunoștințe specifice domeniului.

De asemenea, clusterul dorește să devină un catalizator și un generator de afaceri pentru membri, să identifice partenerii interni și externi și să creeze produse inovatoare atât pentru piața internă, cât și pentru piețele externe.

AGENDA DE LUCRU

 Primirea de noi membrii în cluster
 Participarea la evenimente internaționale cu finanțare de la bugetul de stat
 Optimizarea fluxurilor de producție și industria 4.0 în viziunea Tesagon International SRL
 Definirea proiectului prin programul Clustere de inovare
 Participarea la Expoziția Mondială Dubai 2020

Întâlnirea va avea loc la sediul USH Pro Business, Str. Nicolae Iorga, nr. 34-36, etaj 1, sector 1, Bucureşti,în data de 23 Ianuarie 2020, începând cu ora 10.00.

Descarcați invitația